ost

Krämig Chèvre 6 smaker

Krämig Chèvre kommer att finnas i 6 olika smaker, naturell, timjan, vitlök, chili, ramslök och krondill. Förutom att Krämig Chèvre passar väldigt bra till sallad, stekt och grillat samt till matlagning och i bakverk. Så passar varje speciell smak dessutom väldigt bra till följande;

Naturell –kan så klart ätas bara som den är, sedan är det bara fantasin som sätter gränser. Jag säger bara prova i chesskake, i köttbullar, på pizza, i bakverk, i hamburgare, i fylld paprika ……m.m

Krondill – passar extra bra till färskpotatis, fisk eller skaldjur.

Ramslök – passar extra bra till fisk eller vårprimörer.

Timjan –passar extra bra till sallad, ugnsrostade grönsaker eller smulas ner i getfärs för att sedan rullas till köttbullar. Krydda även fräsen med en örtblandning av vitlök, rosmarin och salvia så får du en riktig fin smak.

Chili – den är stärk och passar extra bra till grillade grönsaker, nykokt pasta, kött eller skaldjur.

Vitlök –passar extra bra till sallad, potatisrätter, kött eller smulas ner i getfärs för att sedan rullas till köttbullar. Krydda även fräsen med en örtblandning av timjan, rosmarin och salvia så får du en riktig fin smak.

Rapsolja – Guldet från Österlen

Rapsolja Guldet från Österlen

Oljan som osten ligger i ska såklart inte slängas bort utan användas som dressing, till stekning eller i bakverk som smaksättare. Oljan är en mycket fin kallpressad ekologisk och kravmärkt rapsolja från Österlen, “Guldet från Österlen”. Kallpressad rapsolja är ett hälsosamt val med sin låga andel mättade fettsyror och goda balans mellan fleromättade och enkelomättade fettsyror. Rapsoljan har den lägsta halten mättat fett av alla vegetabiliska oljor.

Förpacka i långlivad glasburk

Långlivad glasburk, vita geten

Glasburken som osten förpackas i är oerhört mångsidig och det är bara din fantasi som sätter gränsen för denna långlivade förpackning. Burken tål både kokning och sterilisering samt maskindiskning och bakning i vanlig ugn och micro!