Du kan även ladda ner vår prislista som en PDF-fil här; Prislista_getkött_vitageten
Prislista fryst vakuumförpackat getkött

Getfärs ger en extra fin smak till köttbullar, lasagne och köttfärssås. Lasagnen blir rik och fyllig i smaken om man tillagar med getmjölk och getost.

Getkotletter är superläckra att grilla eller steka. Gott tillbehör är en enkel tomat och gurksallad toppad med getost. Tips; gnid köttet med en blandning av salt, pressad vitlök och dina favoritörter. Låt köttet ligga och dra med örtblandningen i rumstemperatur ca 1 h innan tillagning.

Getstek är underbar att steka i gjutjärnsgryta med lock i ugnen 3-4 timmar vid ca 2000C . Gärna med rött vin, vitlök, lök, morötter, äpple, rosmarin, salvia och timjan. Blir supermört och läckert. Tips; använd de sönderkokta grönsakerna till sås. Ta de sönderkokta grönsakerna och kokspadet som blivit i grytan. Lägg det i en gryta, lägg i en buljongtärning, lingonsylt och grädda enligt behag. Låt det koka upp. Sätt i stavmixen i såsen och mixa till en jämn sås. Låt koka upp igen, nu har du en underbar sås.

Getbog är underbar att steka i gjutjärnsgryta med lock i ugnen 3-4 timmar vid ca 200°C. Gärna med rött vin, vitlök, lök, morötter, äpple, rosmarin, salvia och timjan. Blir supermört och läckert. Tips; använd de sönderkokta grönsakerna till sås. Ta de sönderkokta grönsakerna och köttspadet som blivit i grytan. Lägg det i en gryta, lägg i en buljongtärning, lingonsylt och grädda enligt behag. Låt det koka upp. Sätt i stavmixern i såsen och mixa till en jämn sås. Låt koka upp igen, nu har du en underbar sås.

Getbringa är som revben, superläcker att grilla. Gott tillbehör är en enkel tomat och gurksallad toppad med getost. Tips; gnid köttet med en blandning av salt, pressad vitlök och dina favoritörter. Låt köttet ligga och dra med örtblandningen i rumstemperatur ca 1 h innan tillagning.

Getlägg är underbar att steka i gjutjärnsgryta med lock i ugnen 3-4 timmar vid ca 200°C. Gärna med rött vin, vitlök, lök, morötter, äpple, rosmarin, salvia och timjan. Blir supermört och läckert. Tips; använd de sönderkokta grönsakerna till sås. Ta de sönderkokta grönsakerna och köttspadet som blivit i grytan. Lägg det i en gryta, lägg i en buljongtärning, lingonsylt och grädda enligt behag. Låt det koka upp. Sätt i stavmixern i såsen och mixa till en jämn sås. Låt koka upp igen, nu har du en underbar sås.

Halsskiva av get är superläckert att grilla eller steka. Gott tillbehör är en enkel tomat och gurksallad toppad med getost. Tips; gnid köttet med en blandning av salt, pressad vitlök och dina favoritörter. Låt köttet ligga och dra med örtblandningen i rumstemperatur ca 1 h innan tillagning.

Getsida är benfri och underbar till grytbitar eller att steka i gjutjärnsgryta med lock. Tips; gnid köttet med en blandning av salt, pressad vitlök och dina favoritörter. Låt köttet ligga och dra med örtblandningen i rumstemperatur ca 1 h innan tillagning.

Getsadel ska brynas och sedan steka länge och långsamt antigen i gjutjärnsgryta eller under folie i långpanna. 1000C i 5 h. Gnid köttet med pressad vitlök, salt och örter. Lägg smörklickar ovanpå. Sila köttspadet och använd till en underbar sås.

Köttlåda med fryst getkött, innehåll enl. ovan minst 10 kg i en låda. Max 2 st stekar, 2 st bogar, 2 st getlägg och 2 st paket getfärs per låda.
I övrigt fritt val så länge lagret räcker.
Du kan även ladda ner vår prislista som en PDF-fil här; Prislista_getkött_vitageten